Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Breng uw imagery naar reality

Werkt u met imagery en bent u op zoek naar de meest geschikte technologie om deze data snel en nauwkeurig te verwerken? Schrijf u dan in voor dit webinar!

Wat kunt u verwachten?
Van drone-beelden tot aan luchtfoto’s gevlogen met een vliegtuig. Het maakt niet uit met welk type imagery u werkt, ArcGIS Reality ondersteunt de hele workflow om over de juiste producten te beschikken om uw bedrijfsproces optimaal te kunnen uitvoeren.

Tijdens dit webinar duiken we dieper in de technologie van ArcGIS Reality om deze data te beheren, te verwerken en optimaal te gebruiken binnen uw organisatie. ArcGIS Reality biedt een verzameling softwareproducten voor (lucht)fotogrammetrie en is de juiste oplossing om kwalitatief hoogwaardige verwerking en reconstructie uit te voeren.
​​​​​​​
Willem Jan Vierbergen, product consultant, en Bertjan Zwerver, technisch consultant, nemen u mee in hoe u de technologie van ArcGIS Reality gebruikt op basis van diverse gebruikstoepassingen. Wilt u weten hoe ArcGIS Reality werkt? Schrijf u dan in voor dit webinar.

In dit webinar ontdekt u meer over:
  • De techniek en het gebruik van ArcGIS Reality op basis van het gewenste eindproduct; 
  • De mogelijkheden om de werkelijkheid van uw beheer- of projectgebied vast te leggen in een Digital Twin; 
  • Demo’s over gebruikstoepassingen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Dit webinar is een aanrader voor mensen die werken met imagery en nieuwsgierig zijn naar technologieën voor het verwerken van beeldmateriaal. Ook voor mensen die imagery inwinnen met een drone of vliegtuig en deze data gebruiken om informatieproducten te maken is dit webinar waardevol.
 
Wilt u meer informatie of wenst u vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons door te nemen, stuur dan een bericht naar contact@esri.nl.
Presentatie door
Willem Jan Vierbergen, Esri Nederland
Bertjan Zwerver, Esri Nederland

FAQ
Hoe volg ik dit webinar?
Dit webinar vindt online plaats. Een webcam of headset is niet nodig, enkel een internetverbinding. U kunt het webinar vanuit elke browser bekijken, maak bij voorkeur gebruik van Google Chrome.

Wordt dit webinar opgenomen?
Ja, dit webinar wordt opgenomen. Zorg dat u zich inschrijft, zodat u de link naar de opname in uw mail ontvangt.

Is er ruimte voor vragen tijdens het webinar?
Ja, u kunt al uw vragen gedurende het webinar in de openbare chat stellen. ArcGIS-experts zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Is uw vraag niet beantwoord tijdens het webinar? Dan wordt uw vraag opgevolgd via de mail of in een vervolggesprek met een ArcGIS-expert.

Welke webinars organiseert Esri Nederland nog meer?
Vind hier een overzicht van toekomstige live webinars, beschikbare on demand webinars en andere evenementen.

Deel dit webinar