Esri Nederland
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Uitfasering ArcGIS API for JavaScript versie 3.x.:
hoe pak ik het aan?

Wat kunt u verwachten?
Veel organisaties maken gebruik van webapps in ArcGIS om data en GIS-functionaliteit op een eenvoudige manier beschikbaar te stellen aan gebruikers binnen en buiten de organisatie. De onderliggende techniek (ArcGIS API for JavaScript versie 3.x.) waarmee veelgebruikte apps in het verleden zijn ontwikkeld, is echter verouderd. Deze techniek wordt daarom uitgefaseerd. Dit geldt dit ook voor de ArcGIS-apps waarin deze toegepast is, zoals ArcGIS Web AppBuilder.

Wij raden het aan om u voor te bereiden op deze uitfasering door te starten met een inventarisatie en impactanalyse. Zo brengt u in kaart welke webapps vervangen moeten worden en dit geeft u een startpunt voor de transitie naar de nieuwste generatie webapps. Maar waar begint u? In dit webinar nemen we u mee in de belangrijkste aspecten voor uw plan van aanpak voor deze transitie.

Tijdens dit webinar ontdekt u meer over:
  • Wat het betekent dat de ArcGIS API for JavaScript versie 3.x. wordt uitgefaseerd;
  • Hoe u zich voorbereidt met een inventarisatie en impactanalyse;
  • De belangrijke aspecten om mee te nemen in uw plan van aanpak.

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Dit webinar is een aanrader voor iedereen die webapps, gebaseerd op de verouderde ArcGIS API for JavaScript versie 3.x, beheren, configureren of bouwen.

Wilt u meer informatie of wenst u vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons door te nemen, stuur dan een bericht naar contact@esri.nl.
U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Maak bij voorkeur gebruik van Google Chrome als uw webbrowser.

Presentatie door
Esri Nederland

FAQ

Wordt dit webinar opgenomen?
Ja, dit webinar wordt opgenomen. Zorg dat u zich inschrijft, zodat u de link naar de opname in uw mail ontvangt.

Is er ruimte voor vragen tijdens het webinar?
Ja, u kunt al uw vragen gedurende het webinar in de openbare chat stellen. ArcGIS-experts zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Is uw vraag niet beantwoord tijdens het webinar? Dan wordt uw vraag opgevolgd via de mail of in een vervolggesprek met een ArcGIS-expert.

Welke webinars organiseert Esri Nederland nog meer?
Vind hier een overzicht van toekomstige live webinars, beschikbare on demand webinars en andere evenementen.